Richterserf 2, 3991 KE Houten |

anders kijken naar organisatiegedrag

Deel 1

ISBN: 978-87-403-2264-4

48 Pagina's, Prijs € 8,99

Deel 2

  ISBN: 978-87-403-2282-8

36 Pagina's, Prijs € 8,99

Deel 3

ISBN: 978-87-403-2790-8

85 Pagina's, Prijs € 8,99

Wat iedere medewerker zou moeten toepassen, wat iedere recruiter en personeelsadviseur zou moeten weten en alle leidinggevenden zouden moeten begrijpen.

Over deze e-boeken

In Deel 1 Verborgen drijfveren in organisaties maak je kennis met de verschillende organisatietypen en hun karakters. Je leert anders kijken naar organisatiegedrag met behulp van van Carl Jungs concept van persoonlijkheidstypen. Je krijgt zicht op de verborgen drijfveren van jouw organisatie met behulp van de Organisatie Type Indicator (OTI).

In Deel 2 Organisatiekarakters en veranderen kijken we hoe organisaties zich ontwikkelen en wat de reflexen op veranderingen zijn van ieder organisatietype. Bovendien krijg je praktische tips voor succesvolle toepassingen en implementatiestrategieen van dit concept.

Deel 3 Geef jouw talenten meer kans gaat over de relatie tussen jou en de verschillende organisatietypen. We kijken waar jouw talenten het best tot hun recht komen en de impact op jouw loopbaanontwikkeling. We nemen daarom ook verschillende vragenlijsten op, zoals loopbaanankers en de Indicator Persoonskenmerken (IPK), om het type en voorkeursgedrag van jouzelf in kaart te brengen.

Bij elk deel krijg je praktische hulpmiddelen zoals vragenlijsten, checklists en voorbeelden.


Heb je liever de gedrukte versie? Kijk dan op de website naar het boek Typisch anders.

Auteur : Paul B.W. Hartman

Uitgever : Bookboon.com/nl

Rubriek : NUR 801

Trefwoorden     : Organisatiekarakter, veranderen, loopbaanontwikkeling, werving & selectie